Over Invictus Advocatuur en Mr. M.C.M. van der Mark

Invictus advocatuur is een laagdrempelig en informeel advocatenkantoor, opgericht door  mr. Monique van der Mark. Het kantoor is gehuisvest in het fraaie rijks monumentale pand, de voormalige strafgevangenis in Goes uit 1870.  Het kantoor behandelt zaken op het gebied van asiel- en vreemdelingenrecht.

De naam Invictus (Onoverwonnen) is geïnspireerd op het gelijknamige gedicht van William Ernest Henley uit 1875. Nelson Mandela gebruikte in zijn 27 jarige gevangenschap dit gedicht als leidraad in zijn leven. Het gedicht staat voor doorzettingsvermogen in moeilijke tijden. Voor mr. Van der Mark betekent dit dat je nooit opgeeft, en strijdvaardig blijft bij welke tegenslag dan ook.

Het uitgangspunt van het kantoor is dat iedereen toegang hoort te krijgen tot het recht. Kwaliteit, helderheid en bereikbaarheid staan voorop. Mr. Van der Mark is ook buiten kantooruren telefonisch en digitaal bereikbaar.  Ook is het mogelijk om buiten kantooruren een afspraak in te plannen.

Voor contact gegevens klikt u hier »


Even voorstellen:
Mw. mr. M.C.M. van der Mark

Over Invictus Advocatuur: Monique van der MarkMr. Monique Van der Mark studeerde af in het Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1983. Na haar studie werkte zij als jurist bij een internationaal bedrijf in de randstad.

Haar passie voor rechtvaardigheid in de strijd tussen de gewone mens en de machtige overheid deed haar in 2009 de stap naar de advocatuur maken. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij twee  advocatenkantoren, heeft zij vervolgens besloten haar eigen praktijk te  beginnen.

Haar uitgangspunt is dat niemand van rechtsbijstand verstoken mag blijven vanwege financiële omstandigheden. Iedereen moet rechtsbijstand kunnen krijgen om op te komen tegen een  besluit van de overheid.

Mr. Van der Mark is een bevlogen advocaat, en haar aanpak is betrokken, zorgvuldig en strijdvaardig. Mr. Van der Mark gaat voor maximale kwaliteit waarbij uw belangen voorop staan.

Het kantoor heeft zich gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht.
Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van het kantoor, neem dan vrijblijvend contact op. Het kantoor staat u graag bij!

Rechtsgebieden Invictus Advocatuur:

  • Asiel- & vreemdelingenrecht

Leer meer over de rechtsgebieden »


Privacy verklaring

In onze privacy verklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken je in deze privacy verklaring helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen je ook uit hoe u uw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat u hier goed van op de hoogte bent en raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
  Open hier onze Privacy verklaring (PDF) »


Klachtenregeling

Open hier onze Kantoorklachtenregeling (PDF) »